Lust Saloon #3 - Om Erotisk Dominans

21 aug 2014 kl. 19:30 - 21:30

Mikkel Bryggers Gade 3A, 1460 København K

DENNE EVENT ER UDSOLGT - DER ER BILLETTER TIL EXTRA FOREDRAGET DAGEN EFTER HER;

https://billetto.dk/lust-saloon-3---om-den-udsoegte-smerte-f5f125


Lust byder velkommen til Lust Saloon #3 - Om Erotisk Dominans…!


BDSM-lege kan være voldsomt sexede og fascinerende, og de kan berøre os dybt, på uforklarlige måder. Når vi giver slip, lader os tabe kontrollen og giver den til en vi elsker med … eller når vi tillader os at tage styringen, dominere og give vor partner det vi synes han eller hun trænger til …

Denne aften byder vi velkommen til hele Københavns erotiske gudfader Steen Schapiro. Steen er filminstruktør og debattør og har bl.a. lavet dokumentarfilmen “Dominans”, og skrevet tekster og undervist om BDSM og fetich. Til Lust Saloon vil han både fortælle generelt om BDSM, men også om de indre, magiske og følsomme oplevelser - suppleret med fotos og kinky filmklip.

BDSM står for Bondage Dominans Sadisme og Masochisme. Det er en seksuel dominansdans fyldt med paradokser som Steen vil berøre i aftenens løb:

- frigørelse og fangenskab

- empati og voldsomhed

- avanceret udstyr og sjælelig nærhed

- pirring og pinsel

- ømhed og magtlege

Som til alle vores Saloon aftener vil der blive serveret chokolade og frugt og der vil være mulighed for at købe saft og bobler i baren. Efterfølgende vil der kunne shoppes i butikken med 10% rabat.

Lust glæder sig til at invitere jer indenfor til endnu en lærerig, underholdende og sanselig aften i vores skønne butik.

Praktisk info

Dørerne åber kl 19:30. Foredraget starter kl 20 og varer ca 2,5 time.

NB. Vi forbeholder os ret til at aflyse ved sygdom eller for få tilmeldte.

Billet

Salg lukket