Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lyden af dansk-polsk film DAG 2/ The Sound of Danish-Polish Film DAY 2

eventet sluttede

Lyden af dansk-polsk film DAG 2/ The Sound of Danish-Polish Film DAY 2

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

22 mar 2022 kl. 19:00 - 22:15

Beskrivelse

Fri entré, men husk billet (hvis du bliver forhindret, så afbestil venligst så andre kan få glæde af pladsen)

Et 2 dages kultur-arrangement bestående af filmvisninger med introduktion, levende musik, reception og networking. Programmet præsenterer 3 unikke eksempler på kreative film-samarbejder mellem Danmark og Polen, med særligt fokus på lyddesign og musik

De 3 film som vi kommer til at se og høre er Henning Carlsens hovedværk "Sult" (1966) med musik af den polske filmkomponist og jazzpianist Krzysztof Komeda hvis samarbejde blev initieret af Jørgen Leth; dernæst Jacob Dammas’ dansk-polske hybridprojekt "KREDENS: live" (2020) med klassisk og samtidsmusik af Stefan Thorsson arrangeret og udført af Martin Bennebo på accordeon og Lisa Nyeng på cello; og endelig Paweł Pawlikowski's Oscar-vinder "Ida" (2013) produceret af Ewa Puszczyńska og med prisbelønnet lyddesign af danske Claus Lynge.

Konferencier er Esben Tange, musikformidler og koncertvært i DR P2.

Program

DAG 1: 21.marts 2022 i Biograf & Café Vester Vov Vov
Absalonsgade 5, 1658 København V

18.45 – 21.15  “Sult” med introduktion ved Jørgen Leth i samtale med Esben Tange

N.b. Billet (gratis entré) til DAG 1 bestilles i biograf Vester Vov Vov her.

DAG 2: 22.marts 2022 i Musikhuset København
19.00 – Dørene åbnes. Reception og networking med polsk-danske smagsprøver fra Seks Bakery & Eatery og Wild Distillery Bornholm. Velkomst ved Esben Tange i samtale med Jacob Dammas

19.45 – ”KREDENS: live”, opført af Martin Bennebo, accordeon og Lisa Nyeng, cello
20.15 –  Pause
20.45 – ”Ida” med introduktion ved Ewa Puszczyńska (online, in English) i samtale med Esben Tange
22.15 – Slut

Formålet med arrangementet er at inspirere publikum og fagfolk til fordybning i dansk-polsk kultur og skabe nye erfaringer og kreative samarbejder på tværs af Østersøen. Initiativtager og organisator er JDMedia v/Jacob Dammas.

Projektet er støttet af Netcompany, Det Danske Filminstitut, Film- og Tv-arbejderforeningen, Coordination Committee, Den polske ambassade i Danmark

Billet (gratis) til DAG 2 forneden. Husk at afbestille på billetto.dk eller skrive til jacob.dammas@graniza.dk hvis du bliver forhindret, så andre kan få glæde af pladsen.


Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .