LYDEN AF DRAGØR: Elektro-akustisk koncert for slagtøj og saxofoner m. Birgit Løkke (dk) og Floor Wittink (nl)

eventet sluttede

LYDEN AF DRAGØR: Elektro-akustisk koncert for slagtøj og saxofoner m. Birgit Løkke (dk) og Floor Wittink (nl)

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

28 aug 2022 kl. 15:00 - 16:00

Beskrivelse

Over temaerne VAND, TANG og JORD vil percussionist og lydkunstner Birgit Løkke nyopføre en stedspecifik, elektro-akustisk koncert  med maritimt og hollandsk islæt. De tre elementer refererer til Dragør og St. Maglebys historiske forbindelse til Holland via søvejen og den dyrkede jord. Gæstemusiker er hollandske Flor Wittink. Koncerten finder sted i det forladte bådeværft på havnen i Dragør og er en del af kunstprogrammet REFLEX LYD i anledning af Kunstforeningen REFLEKSIONERs 10 års jubilæum og 500-året for den hollandske indvandring til St. Magleby.
Støttet af: Dragør Kommune, KODA Kultur, Hurra Film, Dragør IS, Dragør Strandhotel, Café Halløy, Dragør Bådeværft, Hollændergården Rågårdsdal, Frivillige fra Lauget Ravnen.


Lokation

Dragør Bådeværft Dragør Bådeværft, Gamle Havn 12, Det forladte bådeværft v. Lodstårnet, 2791 Dragør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .