Lyden af et bedre liv Talkshow: Kontakt med sjæle

06 jun 2019 kl. 19:00 - 21:00

Vores Marked, Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg

Christina Charlotte har 23 års erfaring som spirituelt medie og tilbyder blandt andet sjælsrelease, healing, husrens og afdødekontakt i sin virksomhed Golden Global Clairvoyance. Hun brænder for at hjælpe folk med at finde indre ro ved skabe sig det liv de drømmer om
Den 6.juni gæster hun Lyden af et bedre liv talkshowet for at indvie os i hvad afdødekontakt og husrens er og kan. Det er for dig, der er nysgerrig på efterlivsområdet. Måske har du selv haft en sitrende oplevelse, måske vil du bare gerne møde Christina Charlotte og stille hende dit spørgsmål.
Den første halve time fra 19:00-19:30 er til lige "at lande" på cafeen. Få dig noget at drikke eller spise, hils på et nyt bekendskab eller sid alene og føl dig helt tryg.
Bemærk, at disse aftner er for mennesker, der vil mere med livet, og i denne sociale sammenhæng er der ikke krav og forventninger om at du er eller gør andet, end det du befinder dig bedst med. Du kan være der præcis som du har brug for.
Fra 19:30-20.30 interviewer jeg (Mannah, vært på Lyden af et bedre liv) Christina Charlotte i en times tid og derefter har vi en halv time til spørgsmål fra publikum.

Praktiske info:
Adressen er Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg på den franske cafe Vores Marked

Prisen er 150 kr

Max 20 deltagere

Aftenen slutter kl 21 og du er velkommen til lige at få talt af bagefter, men vores setup er henvendt den typiske hverdagaften, hvor man skal tidligt op dagen efter. Falder du i en god snak, kan I vælge at gå videre på en anden cafe, da cafeen Vores Marked lukker omkring 21:30

Sammendrag af aftenen bliver til en podcastepisode efterfølgende som findes på http://lydenafetbedreliv.libsy... 

Har du yderligere spørgsmål, så henvend til Mannah på lydenafetbedreliv@gmail.com

Billet

DKK 150,00 + DKK 16,24 gebyr