Lyden af et bedre liv talkshowet: LEV MERE

24 maj 2018 kl. 19:00 - 21:00

Ricco Kaffe, Valby Langgade 66, 2500 Valby


BEMÆRK: ændret venue: Valby Langgade 66 på Ricco Kaffe - ovenpå:-)


To uafhængige bøger, to uafhængige kvinder, to titler med samme ordlyd i samme udgivelses år!

Den 24. Maj vil ayurveda ekspert og yogalærer, Maria Juhl, og klinikchef for CEKTOS og metakognitiv psykolog, Pia Callesen, lade sig interviewe om hver deres fortolkning af udtrykket: LEV MERE. På denne særlige aften vil to tilgange til psykisk sundhed mødes!


Maria Juhl (forfatter til bogen: LEV MERE - kæmp mindre) var med i episode 49 - direkte link her: https://itunes.apple.com/dk/podcast/49-lev-mere-k%... Marias take på ayurveda i Norden er inspireret af hendes træning med Deepak Chopra, og hun lægger ikke skjul på, at det handler om mere end mad og yoga. For Maria Juhl er det at "leve mere" også en spirituel vej.


Pia Callesen (forfatter til bogen: LEV MERE- tænk mindre) har bl.a. en PhD i effekten af metakognitiv depressionsbehandling. Den metakognitive terapi er en ny måde at forholde sig til negative tanker, bekymringer og grublerier på. Pia sværgerede i 10 år til den traditionelle adfærdsterapi, der ser arv, miljø og negative tanker som årsagen til psykiske lidelser, men opdagede i meta-kognitiv terapi at mennesker kan lære at reducere den tækning der egentlig er årsagen til depression. At "leve mere" handler for Pia Callesen også om at flytte fokus ud i livet, ud fra en selv.


Kom og vær med til en episk aften hvor du ikke kan undgå at få et guldkorn eller to med hjem om hvordan du kan LEVE MERE.


Program:

19:00 Kom og køb en varm eller kold drik eller mad find en god plads

19:30 Optagelsen starter

20:45 Spørgsmål fra publikum

21:00 Tak for i aften

Du er velkommen til at blive og sludre, og du har naturligvis mulighed for at købe begge bøger på aftenen, men vi er ret hurtigt i gang med at rydde op, det er jo en hverdagsaften. Eller også er det bare fordi arrangøren er A-menneske:-) Jeg vil klart anbefale at komme i god tid og hilse på en fremmed, hvis du har lyst til et lidt længere socialt input. Jeg vil utrolig gerne selv hilse på dig!!

Jeg glæder mig til vi ses

- M Guldager

Entre

Salg lukket