spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lydens Land / Amager Børnemusikfestival

Afholdt event

Lydens Land / Amager Børnemusikfestival

Fra DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

13 februar 2024

Beskrivelse

På denne sanselige og nærværende vandretur synger, leger og spiller børnene sammen med Lydlændingene, og børnenes direkte input er med til at skabe historien. Naturen spiller med som en ekstra dimension, der åbner alle sanser under besøget i Lydens Land. På vandringen møder børnene tre eventyrlige skikkelser: Grænsevagten, Skovfeen og Fuglevennen.

Tirsdag den 13.2 kl. 9.30 og 11.15 i Kulturhuset Islands Brygge.
Fra 3 - 6 år / 40 kr.

Arrangementet er en del af Amager Børnemusikfestival 2024

Børnenes musikfestival indtager Amager i vinterferien med en eventyrlig symfoni af musikoplevelser!
Fra den 8. - 18. februar kan hele familien danse sig varme og glade til alle verdens rytmer, skråle højt eller fint til fællessang og skabe farverige kunstværker og instrumenter i værkstederne.

Bag Amager Børnemusikfestival står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Kulturhuset Islands Brygge, Børnekulturhus Ama’r, Bibliotekshuset Rodosvej, Kulturpilot Amager og Teater ZeBU.  

Musik er glæde og fællesskab - vi glæder os til at dele den med jer!  

I 2024 er Amager Børnemusikfestival støttet af Københavns Musikudvalg, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, De Børnekulturelle Midler, Koda Kultur og Statens Kunstfond.


Arrangør

Vi skruer op for vinterferien med dansevenlig reggae, pophits, børnerave, klassisk musik og jazzbaskere for børn i alle aldre til Amager Børnemusikfestival. Bag festivalen står Kvarterhuset, Ørestad Bibliotek, Børnekulturhus Ama’r, Bibliotekshuset, Kulturhuset Islands Brygge, Kulturpiloterne og Teater ZeBU

Find billetter til festivalens mange koncerter og værksteder her på billetto.dk.

Musik er glæde og fællesskab - vi glæder os til at dele den med jer!

Amager Børnemusikfestival er støttet af Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest Lokaludvalg, Koda, Statens Kunstfond og Københavns Musikudvalg.


Lokation

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .