Lydhealings aften . - Lyd der kan mærkes

13 nov 2020 kl. 19:00 - 20:30

Lyd der kan mærkes. Med John Virkmann på KrystalsyngeskåleJohn Virkmann er en kendt New Age musiker og underviser i lyd, farve, healing og meditation. Hans instrument er ni quartz krystal syngeskåle stemt i tonerne C. D. E. F. G. A. H. Tonerne relaterer til de syv energicentre i kroppen. Den dybe mærkbare virkning, der kan opleves når lyden fra syngeskålene bevæger sig i rummet, er et resultat af den helt specielle kvalitet der skabes mellem de tre aspekter KRYSTAL, LYD OG FARVE. John var den første i Nordeuropa der spillede på krystalsyngeskålene. Det hele startede i år 1996.
På denne aften er der mulighed for at lytte til dette helt unikke magiske naturinstrument, og nyde godt af den meditative og healende effekt dette instrument har. Udover at lytte til syngeskålene bliver der foredrag, dialog.
John Virkmann har udgivet seks Cd’er. ALPHA – MANIFESTATION – EARTH – INNER BALANCE – THE HEART MANTRA og INDRE HELHED. Hans baggrund for arbejdet med lyd, farver, healing og meditation, er et mangeårigt undervisnings forløb hos den Irske spirituelle lærer Bob Moore.Skolen har flere gange haft besøg af John og lydhealingen fra krystalsyngeskålende er en fantasisk oplevelse. John guider os roligt og kærligt igennem denne dejlige aften. Max 25 billetter
Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning. 

Læs her om John Virkmans personlige rejse med spiritualitet og udvikling - en inspirende historie 

http://www.healing-arts.dk/wp-content/uploads/2015/03/visdoms-magasinet.pdf

Den Spirituelle Skole
42647618
www.denspirituelleskole.dk 
Kærlig hilsen
Stine Rose

AwareHeart - Den Spirituelle Skole, rummer en vifte af gode spirituelle undervisere, foredragsholdere, arrangementer og behandlere. Det er formålet at løfte kendskabet til at leve med spiritualitet som en naturlig og støttende del af det fysiske Liv.