spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lydmor i Mols Bjerge

Afholdt event

Lydmor i Mols Bjerge

Fra DKK 245,00

Sted

Dato

06 maj 2022 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

LYDMOR

:: Naked ::

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander at vække et anderledes liv i sine maleriske sange. LYDMORhar altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. 

D. 6. maj kan du opleve LYDMOR i Sølballegaards stemningsfulde og smukke koncertsal midt i Mols Bjerge. Det bliver en koncert med siddende publikum og en mulighed for at læne sig ind i en helt anden side af Lydmors fascinerende musikalske verden. Den rå tilstedeværelse og intensiteten forstærkes i rummet, når alt overflødigt skæres væk.

I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions”under SPOT FESTIVAL, og hér viste Jenny Rossander at hendes sange i dette simple format kunne noget helt unikt. Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres op-og nedture som artist, sit ophold i Shanghai og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden. 

“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og LYDMOR viser et ægte, uforceret nærvær” INFORMATION, marts 2020“

”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede LYDMOR i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende...” Soundvenue, marts 2019

Lokation

Sølballegaard, Elbjergvej 13, 8420 Knebel

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .