Lydmor - Naked // RUST Sleeps Around

Lydmor - Naked // RUST Sleeps Around

Sted

Dato

10 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST er rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

LYDMOR

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show og drager nu på tour med et anderledes og mere afdæmpet show. Den anmelderroste musiker skifter neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang og vækker nyt liv til sit maleriske lydunivers.


I den forbindelse gæster hun Brorsons Kirke til en intim koncert i smukke omgivelser.

Lydmor har altid flirtet med formatet; at optræde alene med sit klaver. Kombineret med Lydmors ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, sit ophold i Shanghai og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker med en krøllet verden.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 235 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

Brorsons Kirke Brorsons Kirke, Rantzausgade 49, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .