Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lydskatten åbnes! / Fødselsdagsfejring af Gunner Møller Pedersen

eventet sluttede

Lydskatten åbnes! / Fødselsdagsfejring af Gunner Møller Pedersen

Fra DKK 60,00

Sted

Flere tidsrum

5 februar 2023

Beskrivelse

Den 5. februar inviterer Art Music Denmark og Strøm i samarbejde med Musikhuset København til arrangementet “Lydskatten åbnes!”.

I anledning af Gunner Møller Pedersens 80-års fødselsdag 5/2 sætter Art Music Denmark og Strøm i 2023 særlig fokus på levendegørelsen af komponistens musik og studiearbejde. Dette gøres med en opførelse af 5 forskellige af hans værker, der vil kunne høres i forskellige dele af Musikhuset København.


Program: 

Kl 14.00: Fødselsdagsfejring med musik, hvor det vil blive muligt at høre stykket “Februar” fra værket "Et Lydår" samt få sig et glas koldt at drikke.

Kl.15.00/16.00/17.00: Koncert med værker af Gunner Møller Pedersen. En billet giver adgang til én af de tre runder afspilninger:

“Som ild og vand” (varighed ca. 20 minutter)
“Da Niente” (varighed ca. 15 minutter)
“Føniks” (varighed ca. 15 minutter)

I baren vil værket “Glasmusik” ligeledes blive afspillet i perioden 14.00-18.00.Lydskatten åbnes! er en del af Lydskatten – det levende arkiv, som er et projekt sat i søen af Strøm, Art Music Denmark og Dansk Komponistforening. Lydskatten – det levende arkiv arbejder for at redde, fremtidssikre og formidle danske lydpioneres arbejde. Lydskatten åbnes! er produceret af Strøm i samarbejde med Art Music Denmark og Musikhuset København. Projektet er støttet af Augustinus Fonden.


Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .