#LYDSPOR

#LYDSPOR

Billetter fra DKK 11,00

Sted

Dato

25 apr 2023 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Sorø Musiske Skole præsenterer #Lydspor; en teaterkoncert om det at være barn og ung i Sorø gennem tiderne - og om at være menneske i en evigt foranderlig tilværelse.

Læn jer tilbage, slå alle sanser ud og oplev magien når skolens fire linjer musik, teater, kunst og animation, blænder op for 7 forskellige scener der foregår lige fra istiden og frem til nutiden.

Ved første øjekast opleves brudstykker fra forskellige tider, men efterhånden som scenerne udspiller sig og vi kommer ind i forestillingen, bliver det tydeligt, hvad det er, vi står på skuldrene af som borgere i Sorø kommune. At det betyder noget, hvor vi mennesker har vores rødder.


Vi glæder os til at spille for jer.

Scenograf: Channie Koksvik


TAK til de som har støttet #LYDSPOR og dermed gjort det muligt for elever på Sorø Musiske Skole at få en oplevelse for livet:

- Nordea Foden / Liv I Det Lokale

- Trelleborg Fonden

- Sorø Kommune

- Bygma Sorø

Lokation

Sorø Hallen Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .