Lykke - en menneskeret med Rikke Hertz

03 sep 2020 kl. 18:00 - 20:00


Vi ønsker alle at være lykkelige. Efter Rikke Hertz’ mening er lykken en menneskeret, og du skal gøre, hvad du kan, for at omgive dig med mest mulig lykke livet igennem. På den måde kan du nemlig give mere af dig selv til andre.

Når vi lever i overensstemmelse med karmaloven, lader os guide af synkronicitet og har modet til at tro på, at der er en dybere mening med det hele, skaber vi rammerne for et liv, hvor alting går op i en højere enhed.

Rikke Hertz folder de tre spirituelle kernebegreber ud – karmalov, synkronicitet og mod – og lærer os kunsten at give alting videre, så lykken hele tiden cirkulerer. Og har du først fået øjnene op for det karmiske regnskab og lært at integrere det i dit liv, giver det pludselig meget mere mening at stå ud af sengen om morgenen.Mød Rikke Hertz, clairvoyanten med 4 års ventetid, i samtale med hospitalspræst Lotte Blicher Mørk der kender alt til de svære samtaler i livet.


Rikke Hertz er aktuel med bogen 'Karma, synkronicitet og mod', som også er udgangspunktet for aftenens samtale.Gyldendal Live - alt det du ikke vil gå glip af.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke