eventet sluttede

Lyngemetoden foredrag med Søren Lynge i Vordingborg Cafe Klint Algade 95, 4760 Vordingborg

DKK 200,00 - DKK 500,00

Sted

Dato

30 aug 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

STED CAFE KLINT Algade 95. 4760 Vordingborg


Lyngemetoden er meget mere end positiv tænkning

Lyngemetoden er et forskningsbaseret træningsystem i positive færdigheder. 

Lyngemetoden er en fast struktureret model, der guider dig til at implementere vigtige nye færdigheder og ideologier, som skal arbejdes ind i dine tanker og i din hverdag. 

Det er ikke blot en ny måde at tænke på, men også helt konkrete redskaber til at ændre negative handlemønstre, der forhindrer dig i at leve det succesfulde og positive liv, du inderst inde ønsker dig. 

Ved at benytte Lyngemetodens principper, bibeholder eller tilvejebringer du således et lyst positivt sind og en succesfuld livsstil. Oplev Lyngemetoden LIVE HVER MÅNED, når Søren Lynge på en frisk og underholdende måde går på scenen.

    Foredraget leverer bl.a. teknikker til:

 • Positiv tænkning og optimisme i praksis. 
 • At udvikle nye færdigheder 
 • At forebygge dårligt humør, stress, angst mm.
 • At forebygge negative tankeprocesser
 • Vrede og følelseskontrol

  Til billetto.dk 

  Få bogen gratis her: www.lyngemetoden.dk

  Få filmen gratis her:  http://bit.ly/lyngefilm 

  Se anbefalinger her: http://bit.ly/LyngeTrustpilot 

  Hør Lyngemetoden på Spotify  Jeg glæder mig til at se DIG 

  Smil fra Søren Lynge 

Arrangør

I 2012 opfandt jeg en metode der brød koden til at hjælpe folk af med stress, angst og depression (og generelt problemer). Metoden har endvidere vist sig, at gøre folk langt mere tilfreds og glade for det ene liv de har. www.lyngemetoden.dk

Lokation

CAFE KLINT CAFE KLINT, Algade 95, 4760 Vordingborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .