"Lys i mørket" - gospelworkshop med meditation

27 jan 2017 kl. 15:30 - 22:00

Bykirken, Østergade 57, 5000 Odense

Kom helt ned i kroppen, find nærværet, få varme og glæde i en mørk tid med en opløftende gospelworkshop, der afsluttes med en smuk gospelmeditation - en rigtig vinterworkshop, der giver lys i mørket.

Gospelkoret SoulSingers inviterer til en anderledes gospelworkshop fredag d. 27. januar 2017. En intim og hyggelig eftermiddag/aften med smukke gospelsange og dejligt samvær. Undervisere er korleder Janne Wind med pianist Lars Bruno Nielsen.

TIDPLAN FOR DAGEN:
Tjek-ind fra kl. 15.30 i Bykirken.

Kl. 16.00-20.00 er der undervisning og indstudering.
Der vil være en pause kl. 17.30-18.00 med en kaffe/kage (inkl. i pris).

Kl. 20.00 er der aftensmadspause, hvor man enten spiser medbragt med eller forudbestilt sandwich (betales ud over workshop-pris og skal købes sammen med billetten her på Billetto. Husk at printe din voucher).

Kl. 20.45-21.30 slukker vi lyset, sidder på stole, ligger på medbragte tæpper og deler en stemningsfyldt gospelmeditation med indlagt ’åndelig vitaminpille og bøn’ fra gospelpræst Gideon Jakobsen.

Kl. 21.30 serveres en portion suppe med hjemmebagt brød til (inkl. i prisen), mens vi fortsat nyder stilheden og roen fra meditationen. Der er mulighed for en snak med Gideon eller korlederne, og man vil kunne høre om og evt. melde sig til optagelsesprøve i koret lørdag d. 28. jan. kl. 14.30.

PRIS for workshop-dagen er 150 kr inkl. undervisning, kaffe/kage eftermiddag, suppe/brød natmad.
Sandwich til aftensmadspausen kan bestilles til 25 kr stykket (vælg mellem hummus (vegetar), chorizo eller æg/tun.

PS - overvejer du at søge ind i koret? Så skriv til kirsten.m.krupa@gmail.com og få mere information om optagelsesprøver, intern kordag og opstart. Læs mere om koret på http://soulsingers.dk/
Workshopbillet inkl. kaffe/kage og natsuppe. Salg lukket
Sandwich (hummus - vegetar)) Salg lukket
Sandwich (chorizopølse) Salg lukket
Sandwich (æg/tun) Salg lukket