Lys i mørket - julekoncert med danmarks største gospelkor

eventet sluttede

Lys i mørket - julekoncert med danmarks største gospelkor

Billetter fra DKK 120,00

Sted

Dato

03 dec 2019 kl. 19:30 - 21:00

Tags

Beskrivelse

3. December synger Århus Gospel Singers julen ind i Citykirken

Det sker kl 19.30 når det 300 mand store kor, under ledelse af dirigent Rune Herholdt, og akkompagneret af strygekvartetten ‘Who Killed Bambi’, pianist/arrangør Peter Houe Sørensen samt flere solister, afholder årets julekoncert!

‘Koret har de sidste år været i en rivende udvikling. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Aarhus Jazz Orchestra, Marie Carmen Koppel, Poul Krebs, Teatret Svalegangen, Landsbyen Sølund og har spillet på en række spændende lokationer i Århus. 
I år garanterer vi ‘Lys i mørket’ - du kommer i julestemning! Vi har arbejdet meget målrettet og kan i år tilbyde en koncert bestående udelukkende af gospel-jule-sange.’

Udtaler korets dirigent Rune Herholdt og inviterer iøvrigt alle potentielle sangere med når den nye korsæson starter i januar 2020.

Byens 11 år gamle gospelkor er et folkekor med plads til alle! 

Vi afholder ingen optagelsesprøver og folk kan komme direkte fra gaden og synge med. 

Vi er et kor med stort fokus på det sociale samvær samt glæden og begejstringen ved fællessangen. 

Overskuddet fra årets julekoncert går ubeskåret til Danmissions indsamling ‘Lucia-indsamlingen’ til fordel for fattige børn og familier i Asien, Mellemøsten og Afrika.

Online billetter 120 kr/stk + gebyr (Børn u/12 gratis)

Billetter i døren: 175 kr/stk (Børn u/12 gratis)

Lokation

Citykirken Aarhus Citykirken Aarhus, Viborgvej 173, 8210 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .