Event aflyst

Lysfest på Selsø: Det intime 1700-tal

DKK 150,00

Sted

Dato

04 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Lysfesten på Selsø danner hvert år rammen for åbningen af en ny sæson på museet. Det gør den selvfølgelig også i år, og denne gang kan man opleve de mere intime sider af 1700-tallet, når vi denne aften byder indenfor under temaer ”Det intime 1700-tal”. Her vil man kunne høre et spændende miniforedrag om tiden, se en påklædning i soveværelset og danseopvisning i Den store sal.

Museumsinspektør på Nationalmuseet, Mette Byriel-Thygesen, fortæller i et miniforedrag om flirt, køn og sex i 1700-tallet, og i soveværelset ovenpå viser dragtentusiast, Lisa Ørting, en påklædning fra inderst til yderst, og fortæller samtidig om moden i århundredet.

I løbet af aftenen vil man kunne møde herrer og damer i historiske dragter, høre Duo 1704 spille tidens toner på cembalo og barokcello, man kan spille kort i hjørnestuen, købe bobler i baren i spisestuen og hygge i baren i kælderkøkkenet med tjenestefolkene.

Som gæst til Lysfesten vil det naturligvis glæde os, hvis vores gæster trækker i 1700-talsdragter eller versioner deraf, men man er selvfølgelig også mere end velkommen til at deltage og fejre denne særlige aften i moderne tøj.

Parkering ved Selsø Kirke, Selsøvej 28.

Arrangør

Lokation

Herregårdsmuseet Selsø Slot Herregårdsmuseet Selsø Slot, Selsøvej 28, 4050 Skibby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .