spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lyst, seksualitet og menstruation: Foredrag med Emma Libner aka. Kh Underlivet

Afholdt event

Lyst, seksualitet og menstruation: Foredrag med Emma Libner aka. Kh Underlivet

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

07 sep 2022 kl. 19:00 - 20:30

Beskrivelse

Måske kender du Emma Libner som “hende menstruationspigen”? Det er nemlig hende, der står bag instagramprofilen @kh_underlivet, hvor hun skriver om bl.a. menstruation.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling og har de sidste fire år levet som freelance kommunikationskonsulent om dagen og kropsaktivist/influencer om natten.

På hendes blog deler Emma Libner ud af sin nørdede viden om underlivet, og i hendes podcast inviterer hun gæster til at dele ud af deres egne erfaringer med forskellige emner inden for køn, krop og seksualitet.

Emma Libners mål er at være med til at opdyrke en kultur, hvor emner som menstruation, seksualitet og lyst ikke er noget, man skammer sig over, og hvor der er plads til at være den man er - med blod og det hele.

I oplægget kommer hun ind på: Hvorfor får man menstruationssmerter? Hvad kan man som ikke-menstruerende gøre for at gøre livet lidt lettere for sine menstruerende venner? Er det kun piger, der har en cyklus? Og kan man egentlig have sex, når man har menstruation?

Halvdelen af verdens befolkning menstruerer, og hvis ikke du selv er én af dem, så kender du helt sikkert nogen, der gør. Menstruation har indflydelse på alt fra ligestilling mellem kønnene til verdensøkonomien og den bæredygtige udvikling. Så hvorfor taler vi ikke mere om, hvordan den røde kropsvæske påvirker os alle sammen - på godt og ondt?

Kom til workshop med Emma Libner fra Kh Underlivet, hvor vi stiller skarpt på, hvad menstruation er for en størrelse, og ser nærmere på, hvordan vi hver især kan gøre vores for at hjælpe med afmystificere og normalisere den røde kropsvæske, som i århundreder har været både udskældt, udskammet og usynliggjort. Alle kan være med - livmoder eller ej!

Foto: Malene Nelting

Lokation

Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .