Lyt langsomt

11 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

KUMUS, Nystedvej 73C, 4891 Toreby

Hvad er det ved musik, som berører os? Hvorfor får vi gåsehud, når orglet spiller, eller tårer i øjnene, når vi hører et bestemt stykke musik?

Det kan du få svar på, når professor Christian Kock bringer os tæt på det geniale i musikken, og cellisten Julie Tandrup Kock spiller eksempler af bl.a. Johann Sebastian Bach. Vi skal lytte langsomt og intenst, åbne ørerne og skærpe sanserne for detaljerne i musikken.

Christian Kock har været professor i retorik og har dermed sproget i sin magt. Han er mest kendt for sine bøger om politikersprog, men han er også en habil musiker, og sin musikglæde deler han med sin datter, Julie Tandrup Kock, som er konservatorieuddannet i 2013 og siden har arbejdet som solist og som kammermusiker i Danmark og i udlandet.

Glæd dig til dette specielle arrangement, som kombinerer levende musik med levende ord. At lytte langsomt og fordybe sig i musikoplevelsen kan forøge vores livskvalitet.

Koncertforedraget er arrangeret af Fuglsang Kunstmuseums Venner, Fuglsang Musikforening og Ensemble Storstrøms Venneforening.

Det støttes økonomisk af Kulturelt Samråd i Guldborgsund Kommune.