Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lyt til dit Indre Barns fortælling - bliv fri fra din Sirenesang

eventet sluttede

Lyt til dit Indre Barns fortælling - bliv fri fra din Sirenesang

Billetter fra DKK 449,00

Online-event

Dato

22 feb 2021 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Hører du dine sirener synge? 

De husker dig på den del af dit indre barns fortællinger, som kalder på opmærksomhed.

Sirenerne er mytologiske væsener fra oldtidens grækenland. De smukke havkvinder sang så smukt, at de lokkede fiskerne på afveje. De styrede skibene direkte ind i tågen, hvor de stødte på grund i evig fortabelse. 

Sirene-sangen kender vi alle i os selv. Det er fristelser og kortvarige stimulanser, der leder os på afveje og får os til at falde i søvn. Chokolade og sukker, rødvin, kaffe, Netflix, fortabelse i facebook på telefonen, shopping, overspringshandlinger. Alt det, der afholder dig fra at nå dine mål. Alt det, der får dig til at falde i søvn og glemme dine dybeste drømme.

Vi møder ofte vores sirener – afledninger med skam og skyldfølelse. Den indre dommer er på overarbejde. Det er bare et spørgsmål om selvdisciplin, siger du måske til dig selv!

Men dine sirener er der med et vigtigt formål.

De har et vigtigt budskab til dig. Det er dit Indre Barn, der kalder på healing af gamle traumer, sår og uforløste behov. Og hører du godt efter, vil de anvise en direkte vej til udvikling, vækst og fornyet fokus. Din superpower!

Uhelede sår og smertefulde oplevelser, der ligger bag dig og i din slægtshistorie, definerer din historie. De lever i dig nu. I din krop og i dine relationer. Der er derfor sirenerne får lov, at blive ved med at trække rundt med dig. Når vi bliver bevidst om vores historie, giver det kraften til skrive en ny.

På denne workshop tager vi dig med på en lille helterejse ind i dig selv. Vi arbejder med Joseph Campbels metode The Hero’s Journey og Ronni Vistisens Indre Barn-teknikker som en vej til at komme fri af dine gamle mønstre – dem der luller dig i søvn og får dig til at glemme dine behov og dybeste drømme.

Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .