eventet sluttede

Lyttesalon med Iben Mondrup

DKK 60,00

Sted

Dato

11 mar 2020 kl. 20:00 - 20:45

Beskrivelse

I Iben Mondrups nye anmelderroste roman Tabita stiller hun skarpt på en betændt del af vores Danmarkshistorie – børn der i 60’erne blev flyttet fra Grønland til Danmark i et ureguleret adoptionssystem.

I Tabita fortæller Iben Mondrup med solidaritet og indlevelse historien om to grønlandske børn, der omplantes til Danmark og udsættes for svigt og krav om at glemme deres fortid.

Vi inviterer til lyttesalon, hvor du kan høre Iben Mondrup læse op af sin nye roman. Hun er en fremragende oplæser, så kom og benyt dig af muligheden for at blive ført ind i hendes nye romanunivers.

Tabita er en fornem litterær bedrift, som hermed anbefales til både adoptivforældre, plejeforældre og alle andre forældre .... til dem med tilknytning til Grønland, store vidder og vilde landskaber, til de renfærdige og de lydefri, til alle, der har et issue med fremmedhad og fremmedhed, og dem, der bare gerne vil læse forbandet god litteratur.” – skrev Merete Reinholdt bl.a. i sin anmeldelse i Berlingske.

Vi glæder os til at se dig.

Hvis du ønsker at spise i BRØG inden lyttesalonen, så husk at bestille bord på kontakt@broeglitteraturbar.dk

Arrangør

Lokation

Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .