M. Rexen + support: Josa Barck - Huset-KBH - albumtour

22 nov 2019 kl. 20:00 - 23 nov 2019 kl. 01:00

Musikcaféen, Rådhusstræde 13,, 1466 Copenhagen

M. Rexen har i løbet af et år etableret sig som en af Danmarks mest interessante nye artister. Med to albumudgivelser har han imponeret og udfordret både anmeldere og lyttere.

Han har på samme år haft tre singler i radiorotation, han er landet på forsiden af iByen og han har indtaget både Hotel Cecil og Vega med kæmpe succes.

M. Rexen og hans band – The Human Shields – kalder deres genre wild style. De leverer live et uforudsigeligt og medrivende show båret af stor musikalitet og kærlighed; kærlighed til musikken, til hinanden og til publikum.

M. Rexen er globetrotter, third culture child og har hjemme alle og ingen steder. Han bygger instrumenter selv og har rejst og levet med trommefolk i Indien og Pakistan.

I København bor han i en mongolsk yurt placeret på Christiania.

Henover sommeren kan han og bandet opleves på adskillige festivaler, bl.a. Roskilde Festival, Copenhagen Jazz Festival og Midsommer Festival.

Til efteråret udgiver han sit 3. fuldlængdes album '..and they danced' og tager på sin første Danmarkstour. En unik mulighed for at opleve M. Rexen og hans ‘fremragende anarkistiske hippie gospel seance’ (Undertoner) i intime rammer.

M. REXEN KAN FANGES LIVE PÅ FØLGENDE DATOER:

08.11 – KANSAS CITY – ODENSE
09.11 – GIMLE – ROSKILDE
15.11 – RADAR – AARHUS
16.11 – TEMPLET – LYNGBY
16.11 - MANTZIUSGÅRDEN - BIRKERØD
22.11 – MUSIKCAFÉEN - KØBENHAVN