spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

M Rosenbaum || Vinterjazz 2024

Afholdt event

M Rosenbaum || Vinterjazz 2024

Fra DKK 70,00

Beskrivelse

I marts debuterede M Rosenbaum med sangen “More” – hendes første udgivelse nogensinde – som strøg direkte i rotation på P6 Beat, efterfulgt af P6-hittet “Morning Person” fra debutalbummet Perversions.

M Rosenbaum er nu klar til at præsentere de rørende livsberetninger i intimt format som en del af vinterjazz 2024.


M Rosenbaums musikalske univers blander folk- og kirkemusikkens melankolske melodier med en stor kærlighedserklæring til nostalgiske blæsersegmenter og countrymusikkens galoperende trommer.

Undertoner skrev i forbindelse med udgivelsen af Perversions: “M Rosenbaum har skabt en lovende debutplade, der lander med et stille, melankolsk brag på den danske singer-songwriter-scene.”

Ikke meget musik føles så organisk, som M Rosenbaums gør. Hendes særegne vokalklang og stærke lyriske bekendelser går lige i hjertet. Og i samarbejde med den succesfulde producer Søren Buhl Lassen, har hun skabt et mangefacetteret album fuldt af musikalske perler.

M Rosenbaum spiller denne aften sine sange i fuldt format med Oliver Urth (guitar), Karen Buhl Lassen (synthesizer, vokal), Eva Stokkendal (saxofon, tværfløjte), Mathias Jørgensen (bas) og Daniel Nygaard (trommer).

Om: Bag kunstnernavnet M Rosenbaum står sanger, sangskriver og guitarist Maria Kjær Rosenbaum Rasmussen. Hun har skabt sit lydbillede i samarbejde med navne som Søren Buhl Lassen (Blaue Blume), Asger Nordtorp Pedersen (Guldimund), Buster Jensen (Blaue Blume, Brimheim, Guldimund) og Oliver Urth (Rýk, Heathe).

M Rosenbaum var i marts 2023 i år opvarmning for Blaue Blume på deres Danmarkstour og hun har siden spillet udvalgte koncerter i Danmark.

Døre kl. 20.00

Foto: Marius Renner Christensen

Koncerten er en del af Vinterjazz 2024


Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .