spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Macabre

Afholdt event

Macabre

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

30 jul 2017 kl. 19:00 - 23:45

Beskrivelse

Support: Red Warszawa

USA's ubestridte konger af satirisk ekstremmetal rammer København og Pumpehuset en sommeraften i juli. Med som support er danmarks politisk ukorrekte orkester nummer 1.

Mange krediterer amerikanske Macabre for at være forløbere og primær inspirationskilde for de bands, der udviklede death metal som genre i slutfirserne. Deres efterhånden legendariske EP 'Grim Reality' fra 1987 viste et band, der tydeligvis var inspireret af tidens thrash metal, men pressede musikken yderligere med ekstremt hurtige tremolo riffs og vanvittige trommer. Macabre tilsatte sangene bestialsk og blodig lyrik, der sammen med seriemorder temaer sidenhen blev deres varemærke og lagde grund til deres selvudnævnte genrebetegnelse 'murder metal'.

Macabre fortsatte deres bestialske korstog med morderisk metal op gennem 90'erne og 00'erne. Deres seneste udgivelse 'Slaughter Thy Poser' fra 2012 er en opsamling af tidligere materiale, så mon ikke vi kan forvente et udpluk af det bedste fra Macabres store, giftige og ikke mindst morsomme bagkatalog, når de rammer Bombehuset d. 30. juli.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .