Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Machina Mundi

eventet sluttede

Machina Mundi

Billetter fra DKK 78,00

Sted

Dato

03 jul 2022 kl. 16:00 - 17:00

Beskrivelse

Efter udgivelsen af albummet "Zeme" besluttede sig Lubos Soukup for at samle en helt ny jazzkvartet med fokus på at skabe et unikt musikalsk univers - Machina Mundi.

Navnet Machina Mundi stammer fra astronomen Johannes de Sacrobosco der havde en idé om at universet fungerede som en maskine, lidt som et klokkeværk, og også at det var inddelt i to dele: det elementære og det æteriske.
Machina Mundis musik tager udgangspunkt i denne filosofiske tankegang og giver kompositioner sektioner af mekanisk karaktær for at kunne give plads for det æteriske og åndelige i musikkens sprog.
Musikken tager meget inspiration fra det legendariske band Weather Report, og har til dels, ved brug af synther, keyboards og forskellige effekter, en lignende karakter i sit lydbillede.

Kompositionerne, skrevet af Lubos, er både elegante, udfordrende og tiltrækkende gennem sine "feel good-grooves" og spændende soloer. Et helt eget harmonisk univers giver en følelse af den mørke skandinaviske himmel blandet med en pulserende rytmer, som gir en touch af "the busy streets of New York".

Bandet udgiver sit debutalbum i 2022 og kommer til at spille koncerter både i Danmark og i udlandet.

Line - up:

Lubos Soukup - saxofoner, klarinet, effekter
William Larsson - fender rhodes, keyboards, effekter
Graig Earle - kontrabas
Daniel Johansson - trommer

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .