Mad mod kræft

19 jan 2015 kl. 19:00 - 21:40

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Mad mod kræft

Har du, eller en der står dig når, kræft?

Vil du gerne vil vide, hvad du selv kan gøre med kost og ernæring, hvor du kan finde yderligere informationer og vil du gerne have indsigt i hvad kræft er, set i et lidt større perspektiv?

Umahro deler sine mange års erfaring og viden fra behandling af patienter og undervisning af behandlere med dig, så du får den viden og de redskaber, der skal til for at du bedre kan træffe vælg om hvordan kost, ernæring, motion o.l. kan bruges i håndteringen af lige din situation med kræft.

Selv når kræft er opstået, så gør en indsats gennem kost, ernæring og livsstil en stor forskel.

Faktisk bør man inddrage kost, ernæring og livsstil i håndteringen af kræftsygdomme og ikke blot forebyggelsen af dem. Selvom kost, ernæring, motion og livsstilsændringer ikke nødvendigvis kan erstatte konventionel behandling eller kurere kræft i sig selv, så kan det understøtte den konventionelle behandling og gøre en forskel i sig selv.

Lær hvordan du bruger kost, ernæring, fysisk træning, afstressning og livsstils- samt mijøændringer i håndteringen af kræft.

Og hvad du kan gøre for at forebygge.

Ingen hokus pokus eller overdrivelser, men reel viden, der hvor vi ved noget med sikkerhed og ellers viden, så du selv kan træffe kvalificerede valg.

OM UMAHRO CADOGAN

Umahro Cadogan er ekspert i ernæring, madlavning, gastronomi, sundhed, Functional Medicine og high performance.

Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer og hundredetusinder til kurser, foredrag og workshops.

Umahro er forfatter til bestseller kogebøgerne i "Køkkenrevolution"-serien og har skrevet "Herrerevolution: Sådan får du styrke, potens og power", "Slip slikket", "Safter", "Rigtige mænd går også i sort" og har bidraget til mange andre koge- og fagbøger.

Umahro har undervist og/eller eksamineret mange af de kostvejledere og ernæringsterapeauter, der er i Danmark. Desuden er han konsulent for The Institute For Functional Medicine, der er med til at skabe fremtidens sundhedsvæsen med patienten i centrum.

Og han er Adjunct Professor på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States.

Umahro fik selv kronisk tarmbetændelse med stort set alle kendte følgesymptomer i 1997. Ved hjælp af ændringer i kost og levevis samt meget målrettet og individualiseret brug af næringsstoffer, kosttilskud og medicin, fik Umahro bugt med symptomerne.

Alt overskuddet går til Umahros svigermor, som er ramt af hjernekræft. Læs mere her https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/stoet_vores_mor_i...

Vi glæder os til at se jer!

Billet Salg lukket