Mad og Jazz

16 mar 2018 kl. 18:00 - 21:30

Galleri Korinth Venner, Reventlowsvej 15, 5600 Faaborg


Galleri Korinth Venner inviterer nu til årets første musikarrangement, Mad & Jazz den 16.marts.

Vi byder velkommen og starter med at spise og derefter er der koncert med Jazzopathics, der er en jazztrio med musikere, der alle har gjort sig gældende på den jyske jazzscene. Jazzopathics spiller swingende, fransk inspireret, spændende, levende og underholdende jazz med en næsten kammermusikalsk tone.

Bandet består af:

Mogens Sønderup på Altsax. Mogens er oprindelig højskolelærer i musik. Udgav sidst i 80érne en række lærebøger der introducerede den uøvede jazzmusiker til stilarten. Har gennem 25 år spiller i mange sammenhænge, bl.a. Natekspressen, Jelling Swingeri og Jelling Big Band. Er i dag forstander på Skolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle.

Søren Brønniche Kontrabas. Søren har siden sidst i 1980´erne spillet (og spiller) fast i div. forskellige bands. Blandt andet: Rushour Bluesband, Dansk Djas, Swingtimers, Jazzconnection, Krogsgaards Kapel og Jelling Spillemandslaug.

Tom Horn Guitar. Tom er uddannet på Aarhus Universitet. Har dirigeret en række kor og orkestre og udgivet forskellige musikbøger. To soloalbums: “Arizona Roads” og “Jazzrecorder” og desuden et album “Voksne Viser” med Jørgen Møller. Har gennem årene spillet i en lang række forskellige jazzsammenhænge.

Læs mere her: www.tom-horn.dk eller www.jazzopathics.dk

Vi starter den 16. marts kl 18.30 med at spise og koncerten begynder kl 19.30.

Maden er 3 stykker smørrebrød + en ostemad og en øl eller et glas vin. Ekstra øl og vin kan købes til rimelige priser.

Billetter for mad og koncert koster 200 kr for ikke medlemmer og 150 kr for medlemmer. Billetter til koncerten alene koster 100 kr for ikke medlemmer og 75 kr for medlemmer. Medlemskab af foreningen Galleri Korinth Venner koster 155 kr for enkeltpersoner og 500 kr for virksomheder.

Tilmelding til venner@nebrot.dk eller 4240 3201

Venlig hilsen

Galleri Korinth Venner

pbv

Torben Nebrot Jørgensen

Mad og Jazz billet

Salg lukket


Jazz billet

Salg lukket