Event aflyst

Mad og Kunst

DKK 295,00 - DKK 395,00

Sted

Beskrivelse

EVENTEN UDSAT GRUNDET CORONA

Mad & Kunst med galleriejer Hanne Heimburger

I anledningen af særudstillingen "På sporet af Cobra. Vilde visioner 1930 – 2000" indbyder Fuglsang Kunstmuseums Venner til en aften i Cobraens tegn, hvor vores faste madmor Joan Thorlin serverer en lækker menu baseret på lokalproducerede råvarer.

Efter middagen fortæller galleriejer Hanne Heimburger, Galleri Syd, om sit møde med Asger Jorn og Cobrakunsten samt om Asger Jorn og hans kunstneriske virke. Hanne Heimburger vil også løfte sløret for, hvad der fik hende til at blive galleriejer, og hvad kunsten har betydet for hende.

Prisen omfatter mad, vin/øl/vand og kaffe/te samt Hanne Heimburgers fortælling.

Tilmelding senest den 16. marts 2020.

Husk medlemskort og billet.

Arrangør

Lokation

KUMUS KUMUS, Nystedvej 73C, 4891 Toreby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .