spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mad Scientist ølsmagning

Afholdt event

Mad Scientist ølsmagning

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

13 apr 2023 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Vi får besøg af Márton Sefscik fra det ungarske bryggeri Mad Scientist - og han dækker op til et brag af en ølsmagning i Nicolinehus Markedshal! 

Márton er kendt for sine underholdende smagninger pakket med indhold og inspirerende øl. Vi smager seks bryg, der demonstrerer bredden i Mad Scientist sortiment. En af deres mest legendariske øl - Liquid Cocaine - er på menuen, og du får derfor mulighed for at få den overraskende historie bag denne signaturøl. 

Derudover smager vi helt friske nyheder, hvor der er garanti for, at alle bliver inspireret og overrasket.

Du kan slutte af med en lækker cheeseburger menu fra Burger Anarchy til en særlig rabatpris. Vælg billetten med burger menu.

Arrangør

Markedshallen Nicolinehus er et gastronomisk forsamlingshus på Aarhus Ø med:

- 13 boder

- 2 barer

- 700 siddepladser


Lokation

Markedshallen Nicolinehus, Nicoline Kochs Plads, 8000 Århus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .