MADAMA BUTTERFLY - Udsolgt!

eventet sluttede

MADAMA BUTTERFLY - Udsolgt!

Sted

Dato

30 okt 2020 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

MADAMA BUTTERFLY

30. oktober og 1. november 2020

Helsingør Teaterhus


Puccinis japanske tragedie

Helsingør Kammeropera åbner sæson 2021/21 med Puccinis operaklassiker Madama Butterfly, som desværre måtte udsættes i sidste sæson pga. coronakrisen. 

Den japanske geisha Cio-Cio-San, også kaldet Madama Butterfly, forelsker sig i en amerikansk officer, Pinkerton, og da han forlader Japan for at rejse hjem, er Cio-Cio-San helt overbevist om, at han selvfølgelig kommer tilbage til hende. Det gør han dog først, da han hører at hun har fået en søn – og kun for at hente ham hjem.

Madama Butterfly er iscenesat som kammeropera med flotte japanske kostumer og kulisser af instruktør Guido Paevatalu. Operaen synges på italiensk og er arrangeret for kammerensemble bestående af violin, cello, klarinet og klaver. Varighed ca. 2 1/2 time.


Medvirkende

ISCENESÆTTELSE   Guido Paevatalu

KAPELMESTER   Leif Greibe

CIO-CIO-SAN   Camilla Illeborg

PINKERTON  Niels Jørgen Riis

SHARPLESS   Guido Paevatalu

SUZUKI   Ditte Erboe

GORO  Bo Kristian Jensen

YAMADORI  Frederik Rolin

BONZO   Hans Lawaetz

KATE PINKERTON  Emma Oemann

Kvartet under ledelse af kapelmester Leif Greibe


Billetter

Entré for forestillingen: 295 kr

Medlemmer: 270 kr

Unge under 25: 150 kr

Billetter købes via billetto.dk. Billetter kan også købes i Sweet Image Huset på Stjernegade 10 i Helsingør eller i døren en time før forestillingen, hvis billetter haves.

Bliv medlem af Helsingør Kammeropera her: http://kammeropera.dk/medlem/


Helsingør Teaterhus

Stengade 51

3000 Helsingør

Teaterhuset ligger midt på gågaden 3 minutters gang fra stationen.

Sweet Image Huset holder baren åben før forestillingen og i pausen. Dørene til Teaterhuset åbner en time før forestillingen.


www.kammeropera.dk

Arrangør

Helsingør Kammeropera er en forening der i tæt samarbejde med guidOpera producerer intime operaforestillinger til det gamle charmerende Helsingør Teaterhus midt i Helsingør by. www.kammeropera.dk

Lokation

Helsingør Teaterhus Helsingør Teaterhus, Stengade 51, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .