Madbillet til Luciaoptog

Madbillet til Luciaoptog

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

13 dec 2022 kl. 18:00 - 19:00

Beskrivelse

I forbindelse med Luciaoptog for Sydhavnens børn d. 13. december serverer Café Karen i Karens Minde Kulturhus en lækker varm kartoffel/porresuppe for 50 kr pr næse.

Suppen skal købes på forhånd, da der er et begrænset antal pladser. 

Billetsalget slutter d. 12. december kl. 16.00

Om Luciaoptoget: 

For første gang (så vidt vi ved) kommer der Luciaoptog for børn i Sydhavnens gader

Alle børn i Sydhavnen er velkomne til at deltage i Luciaoptoget, og efterfølgende serverer Café Karen i Karens Minde Kulturhus en lækker varm suppe for 50 kr pr næse.

Hvornår: Tirsdag d. 13. december kl. 17.00

Hvordan: Alle børn kan deltage i optoget

Spisning: Alle kan tilmelde sig via linket (Der er begrænsede antal pladser til spisning)

Hvor: Vi mødes på hjørnet af Stubmøllevej og Mozartsvej

Rute: Optoget vil gå igennem Mozartsvej og videre ned ad Offenbachsvej til vi lander i Karens Minde Kulturhus, hvor optoget vil gå en rundtur.


· Kl. 17.00 Samles vi på hjørnet af Mozartsvej og Stubmøllevej, hvor vi øver sammen

· Kl. 17.30 Sætter vi optoget i gang og går ned mod Karens Minde Kulturhus

· Fra kl. 18.00 Café Karen serverer dejlig varm suppe for alle deltagere, pårørende og tilskuere i Karens Mindes Kulturhus til 50kr. per næse (gratis for børn under 3 år).


Børnene må gerne selv vælge hvad de vil have på bare sørg for et elektrisk lys de kan holde.


Alle i Sydhavnen kan komme og se børnene i optoget i fællesskab

Lokation

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .