Event aflyst

Madbilletter til Gløden af Gasolin' 17.30

DKK 115,00 - DKK 149,00

Sted

Dato

14 mar 2020 kl. 17:30 - 18:20

Beskrivelse


For at sikre, at alle får en god oplevelse, har vi valgt at inddele aftenen i tre hold.
Det betyder, at du kan købe mad til kl. 17.30, 18.30 eller 19.30.
Der vil på hvert hold være 50 minutter til rådighed til, at nyde sin mad og drikke, inden bordet skal benyttes af næste hold. 


Dvs. at perioderne ser således  ud:
17.30-18.20
18.30-19.20
19.30-20.20
HUSK AT KØBE BILLET TIL DET ØNSKEDE TIDSPUNKT


Bestillingsmuligheder og priser:

Avocadosalat
Med blandet salat, cherrytomater, feta, hjemmesyltede rødløg, ristede cashewnødder, edamamebønner, avokado, rugbrødscrumble og sennep/honningvinaigrette + valgfri drikkelse (stor fadøl, stor sodavand eller et glas vin) 
149 kr.  


----------------

Mørbradgryde med mos
+ valgfri drikkelse (stor fadøl, stor sodavand eller et glas vin)
130 kr.
----------------
Sandwich af hjemmebagt gulerodsbrud
med roastbeef, remoulade, peberrod, syltede agurker, ristede løg og salat + valgfri drikkelse (stor fadøl, stor sodavand eller et glas vin)
115 kr.


 
OBS. Hvis I er flere, der vil sidde sammen, skal madbilletterne købes af én omgang – dvs. af samme køber.

Hvis man vil være sikker på, at få plads denne aften, råder vi til, at man køber madbillet så hurtigt som muligt, da der er et begrænset antal billetter.

Ved evt. spørgsmål eller andre henvendelser: ragnarock@romu.dk

Vil du gerne have mulighed for, at planlægge din madbestilling efter din yndlingskunstner? Se programmet herunder:


PROGRAM

18.00 - 19.00 Oplev særudstillingen

I særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78” møder du fortællingen om brændende ambitioner, benhårdt slid, fantastiske succeser, dundrende fiaskoer og ungdommelig vildskab. Det er historien om et dansk rockband der går hele vejen fra undergrund til berømmelse, og bliver sin generations største idoler.

18.30 - 19.00 Lonnie Kjer: Gasolin’s betydning

[Foyerscene] Lonnie Kjer er sanger og sangskriver. I 1990 vandt hun det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Hallo Hallo” og i 2008 udgav hun albummet ’Tæt på’.

19.00 - 19.30 Christian Vium: Gasolin’ – Danmarks rockstjerner

[Eventscene] Christian Vium er guitarist og forsanger i rockbandet Go Go Berlin, der blev dannet i 2010. Bandet har siden udgivet tre album og en ep.

19.35 - 20.05 Ken Hammer: Den første koncertoplevelse

[Foyerscene] Ken Hammer er guitarist i det stadig aktuelle danske heavy metal band Pretty Maids, som han dannede sammen med Ronnie Atkins i Horsens 1981.

20.10 - 20.30 Bag om særudstillingen Gasolin’

[Eventscene] Hvordan fanger man essensen af Gasolin’ i en udstilling? RAGNAROCKs museumsinspektør Rasmus Rosenørn inviterer bag om særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78”

20.35 - 21.05 Søren Andersen: Gasolin’ - De første rockstars i Danmark

[Eventscene] I mere end 30 år har Søren Andersen turneret som guitarist i både indland og udland. Man kender ham bl.a. som guitarist i bandet Electric guitars. Derudover er han også en anerkendt sangskriver og producer, der bl.a. har arbejdet med Glenn Hughes, Sanne Salomonsen og mange andre.

21.10 - 21.40 Julie Maria: En vigtig inspirationskilde.

[Foyerscene] Julie Maria er sanger og sangskriver. I 2004 debuterede hun med albummet ”Beautiful Minor” og har sidenhen udgivet yderligere tre albums.

21.45 - 22.15 Mike Tramp: Mit fundament i musikken.

[Eventscene] Mike Tramp er sanger og sangskriver. Han har været en fast del af den danske – og senere udenlandske – musikscene, siden midten af 70’erne. Han er bedst kendt fra sin tid som forsanger i Mabel og i heavy metal bandet White Lion.

22.30 - 23.30 Koncert

[Foyerscene] Vi slutter aftenen af med et brag af en fest! Oplev alle aftenens kunstnere på foyerscenen, hvor de hver især optræder med det Gasolin’-nummer, der betyder mest for dem.

24.00 RAGNAROCK lukker - Tak for i aften.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .