Madlavnings Grillkursus - bliv kød specialist og lær at grille på JensenGrill

15 apr 2018 kl. 12:00 - 16:00

Endrupgård, Endrup Byvej 14 - Showroom, 3480 Fredensborg


JensenGrill afholder denne gang madlavningskursus hvor du vil blive specialist i kød og lærer at grille på JensenGrill. I samarbejde med "www.kødbilen.dk" underviser vi i hvordan man marinerer, hvilke stykker kød som kan bruges til hvad, forskellige tilberedningsmetoder, samt en masse fif fra vores dygtige slagtermester Morten Valentin Holm. Vi tager udgangspunkt i JensenGrills mange fantastiske funktioner, således at du bliver en sand JensenGrill Superbruger og ved en masse om kød.

JensenGrill "kødspecialisten" kursus indeholder følgende:

- Vi ser på forskellige kødudskæringer (Økologisk kødkvæg, økologisk frilandsgris samt forskellige slags pølser)

- Hvad er godt kød, og hvordan ser det ud ?

- Morten Valentin Holm fortæller om kødets bestanddele og giver os en bedre forståelse for, hvad der er vigtigt ved kød, og hvordan du få det bedste resultat ved tilberedningen.

- Vi fortæller om aftenens allerede forberedte kødmenu, og gennemgår de forskellige tilberednings-metoder.

- Morten Valentin Holm som selv er inkarneret JensenGrill bruger, giver sammen med Mads Hartvig Jensen fra JensenGrill, en masse fif og således at du bliver en sand kød-tilberednings-specialist.

Vi afslutter kurset med at tilberede og spise en fantastisk menu på grillen, hvor du selvfølgelig lærer en masse fif.

Der vil være snacks og drikkevarer hele aftenen i vores fantastiske lokaler.

Hvor afholdes JensenGrill kursus?

Kurserne afholdes på Endrupgård i Fredensborg i fantastiske lokaler med udsigt over Esrum Sø. JensenGrill håndbygges og forhandles fra Endrupgård i vores produktionshaller, som vi også lige tager et kig på under kurset.

Hvem kan deltage?

Kurserne henvender sig til begyndere, mænd og kvinder; alle med interesse for tilberedning af kød på grillen. Der arbejdes i grupper, så der er ingen fare for, at du kommer til at stå alene. Der er plads til max. 20 deltagere på hvert kursus.
Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der ikke tilmelder sig mere end 9 deltagere.

Hvad får du med hjem?

En masse nye grillfærdigheder med udgangspunkt i tilberedning af kød, et forklæde til låns og mulighed for at købe de grillprodukter og kød som du arbejder med på kurset.

Grillkursus - bliv kød specialist og lær at grille på JensenGrill

Salg lukket