Madlavningsworkshops for børn

20 jul 2020 kl. 15:00 - 29 jul 2020 kl. 18:00

Billetter 275,00 - DKK 650,00

Deltag med venner

Hyggelige eftermiddage, hvor børnene laver ”alverdens mad” og spiser sammen.

Med temaet”Alverdens mad” får børnene mulighed for at lære noget om andre landes mad og madkultur. Efter hver workshop, slutter børnene af med en fælles spisning af de lækre retter. Deltagerne får også en lille dessert, som de får mulighed for at dekorere. 

Børnene hygger sig med madlavningen, lærer lidt om råvarerne, er med til at dække op, og rydde af, og de prøver kræfter med at dekorere en tallerken, så maden ser flot og indbydende ud. 

En rigtig hyggelig ven-/veninde-aktivitet. 

Uge 30

20 juli:Italien - Vi laver lækre pizza’er

21 juli: Mexico – Tortilla med kylling og guacamole

22 juli: Japan – Lækre sushi-ruller

Uge 31

27 juli:Italien - Vi laver lækre pizza’er

28 juli:Mexico - Tortilla med kylling og guacamole

29: juli:Japan – Lækre sushi-ruller

Alle workshops finder sted kl 15-18. 

Man kan enten tilmelde sig til alle tre workshops (med mængderabat) eller enkeltvis. 

Anbefalet alder 6-12 år

Netværk

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.