Madlavningsworkshops for børn

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
05 jul 2021 kl. 15:30
07 jul 2021 kl. 18:00
Super arrangør

Med temaet ”Alverdens mad” får børnene mulighed for at lære noget om andre landes mad og madkultur. Efter hver workshop, slutter børnene af med en fælles spisning af de lækre retter.

Deltagerne får også en lille dessert, som de får mulighed for at dekorere. Børnene hygger sig med madlavningen, lærer lidt om råvarerne, er med til at dække op, og rydde af, og de prøver kræfter med at dekorere en tallerken, så maden ser flot og indbydende ud.
En rigtig hyggelig ven-/veninde-aktivitet.

5 juli: Italien - Vi laver lækre pizza’er
6 juli: Mexico – Tortilla med kylling og guacamole
7 juli: Japan – Lækre sushi-ruller

Aldersgruppe: 6-12 år
Pladser: 10 stk. per dag
Pris: 650 kr. (for 3 workshops), 275 kr. (for en workshop) inkl. alle materialer

Man kan enten tilmelde sig til alle tre workshops (med mængderabat) eller enkeltvis.

Alle gældende restriktioner vil selvfølgelig blive overholdt. Skulle uheldet være ude, og workshoppen blive aflyst grundet corona, får I selvfølgelig refunderet jeres billet. I kan derfor føle jer helt tryg i købet af billetter.

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke