eventet sluttede

Mads, der er en i telefonen der hedder Alex Ferguson ?

DKK 150,00

Dato

07 feb 2016 kl. 13:30 - 16:00

Beskrivelse

Forestil dig at blive ringet op på din 15 års fødselsdag af Sir Alex Ferguson, som vil have dig til Manchester United. Det var hvad der skete for Mads Timm, da han i en ung alder var udråbt til at være et af de største talenter i dansk fodbold nogensinde. Men det blev kun til 11 minutters fodbold for Mads Timm, da han blev skiftet ind i sin første og eneste kamp for Manchester United i Champions League i 2002.

Den 7. Februar har vi inviteret Mads Timm ind til et eksklusivt fanarrangement på Den Glade Gris, hvor du kan høre om og spørge ind til hans 4 år i Manchester United, til dagligdagen blandt stjernerne, samtalerne med Roy Keane og selvfølgelig hvad der gik så galt, at han senere helt mistede kærligheden til fodbolden.

Program for dagen:

13:30: Der åbnes op for adgang til 1. Salen – Kun med billet.

14:00 Mads Timm går på og fortæller om tiden i Manchester United med efterfølgende Q&A fra publikum.

16:00 Arrangementet slutter – Der åbnes op for alle på 1. Sal

17:00 Chelsea – Manchester United vises på begge etager

Da der er tale om et eksklusiv arrangement, så vil der et max på antal billetter til salg af 150 kroner (inklusive moms) stykket. Med i prisen indgår 1 øl og sandwich/snacks.

Til arrangementet vil der være rig mulighed for at stille dine egne spørgsmål til Mads Timm, men du er også meget velkommen til på forhånd at skrive dine spørgsmål ind ved email til heiselberg@oldtrafford.dk

Dette helt eksklusive fanarrangement sker i et samarbejde mellem Playmaker, Den Glade Gris og OldTrafford.dk.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .