Spring til hovedindhold

Mads Jensen Healingstegning

Mads Jensen Healingstegning

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

11 sep 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Healingstegning
Jeg skriver og tegner hvad englene har på hjerte. Kom og se eksempler på det, når jeg laver healings tegninger med afsæt hos publikum.

Jeg har mediteret siden 1980, hos Narayananda på Gylling næs. Så fulgte jeg i mange år Steen og Ingelise Landsy, og gør det stadig.

Herefter Nordlys massage. I 90 erne var jeg en del af Livsdråben, her i Århus hvor vi bl.a. lavede healings weekender for tilrejsende tyskere. Her deltog jeg også i Sun Moon dans i Assisi, med chef Beautiful painted arrow. I nullerne var en del af Klinikken ved åen, hvor jeg lavede healings massage.

Og i ti’erne uddannede jeg mig hos Maya Fridan til clairvoyant.

Siden har jeg så været tilknyttet lysets hus, hvor jeg hver 2. onsdag laver healings meditation. De sidste 5 år har jeg udøvende clairvoyant behandler og lavet en masse healingstegninger.
Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

www.stresshealer.dk

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori