Mads Mathias & De Unge Løver

30 aug 2018 kl. 20:00 - 22:00

Byens Café, Møllegade 10, 7300 Jelling

Den danske saxofonisk og crooner, Mads Mathias, prøver kræfter med cremen af ung dansk jazz, når kvartetten i anledningen af Trekantens Festuge og Jazz i Trekanten, besøger Byens Café. - Og stemningen plejer at være helt i top til Musikforeningens Jazz arrangementer, hvor den hyggelige Café danner rammen om en god musikalsk oplevelse.

Der er en stærk understrøm af ungt talent i Danmark i disse år. Unge, upcoming jazzmusikere som virkelig har noget særligt at byde på. Det har jazzverden også fået øje på og nogle af de unge talenter turnerer allerede med store amerikanske navne.

Mads Mathias udtaler ”Jeg har fulgt de her skønne drenge i nogle år, spillet med dem og hængt ud med dem. Der er ingen tvivl om, at vi her har en ny stærk gruppe musikere som er i international klasse og uden tvivl kommer til at lægge verden ned. Og det fedeste ved det hele er, at de er nogle søde fyre der bare elsker jazz”.

Karrieren for de unge løver har allerede taget fart. Fx har pianisten Zier Romme turneret med Alvin Queen fra Oscar Petterssons gamle trio og Andreas Svendsen og Matthias Petri har boet i New York, hvor de bl.a. har spillet med Ronnie Cuber og Lew Solof.

Line Up:

Mads Mathias (sax),

ZierRomme (piano),

Mathias Petri (bas),

Andreas Svendsen (trommer)

Mads Mathias & De unge løver kan opleves i Byens Cafe i Jelling Torsdag d. 30. august kl. 20.00

Billetter sælges fra d. 30 juli 2018 kl. 12.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival i samarbejde med Jazz i Trekanten

Entre

Salg lukket