Mads Mathias Kvartet feat. Peter Rosendahl, Pelle von Bülow & Morten Ankarfeldt - jazz, soul mm.

14 aug 2020 kl. 21:00 - 23:30

Vi glæder os så meget til for første gang at byde velkommen til denne fantastiske kvartet på Bartof Station!

Mads Mathias: vokal/sax

Peter Rosendahl: flygel

Pelle von Bülow: guitar

Morten Ankarfeldt: kontrabas.

"Danmarks førende mandlige jazzvokalist, lægger an til internationalt gennembrud." - Michael Bo, Politiken

Den danske jazzstjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og kreative, originale sange.

Internationalt har karrieren for alvor taget fart i de sidste år, hvor Mads bl.a. har turneret i Skandinavien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Thailand, Ukraine, Rusland, Kina, Korea og særligt i England, hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo.

Succesen i England har bl.a ført til optræden i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms - noget, meget få danske jazzmusikere kan prale af.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr. og med en dyb respekt for croonertraditionen er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal, og han har en umiskendelig evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier.

"Truly gifted artist" - Brian Blain, London Jazz News

'Free Falling' vandt ham en Danish Music Award Jazz som "Årets nye navn" samt en nominering til ”Årets vokal udgivelse”.
Han blev tildelt en "Honorable Mention Award” ved en af verdens største sangskriver konkurrencer i USA - 'International Songwriting Competition' for sin sang ”Fool for Love".

For nylig vandt han Leo Mathisen Prisen og en endnu uafgjort finaleplads ved American Song Contest for nummeret I'm All Ears, som udkommer på Mads Mathias' næste album.

”En international verdensstjerne in spe” - Gaffa

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 19.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter. 


 
page2image60093952Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke