eventet sluttede

Mænd/kvinder - nu med sjov! Gratis forumteater.

Gratis

Dato

10 maj 2013 kl. 12:00 - 13:15

Beskrivelse

"Skuespillerne formår at formidle et typisk moderne parforhold gennem korte scener. Det er underholdende, og sætter debattør-lysten i kog."

"Sjovt, lærerigt og en fornemmelse af fælleskab blandt publikum!"

" Hvis jeg stod og skulle vælge mellem forumteater og en eller andet terapeut for at forbedre kommunikationen i mit parforhold, ville jeg til enhver tid betale det dobbelte af hvad en psykolog koster for at kunne gå hen til jer og deltage i jeres forestillings arrangement. Og det er jeg fuldstændig sikker på at 99% af alle andre mænd også ville, hvis de vidste muligheden fandtes. Det er jo sjovt!! "


Den lille forumteater-scene handler om kvinder i den kontrollerende tidsalder, der BARE gerne vil have kontakt og mænd der (stadigvæk) BARE gerne vil se Eurosport, og have lov at hygge sig på sin egen måde. 

Scenen er skruet sammen på ultrakort tid, og vi indrømmer at det som sådan BARE er et tilfældigt udsagn. Men ikke desto mindre er der måske noget af det, der minder dig om noget du engang har set....

Kom selv og øv dig på hvad du ville stille op, hvis du var i de stakkels karakterers sted!

NB: Forumteater er en interaktiv teaterform. Interaktiv som i AKTIV! Det er publikums tanker og ideer der driver scenen fremad. Du skal derfor være indstillet på at medvirke ved at deltage i dialogen.Du risikerer at gå derfra klogere på to områder:

1.Kommunikation mellem mænd og kvinder. 

2.Forumteater som metode ( der er åben proces og spillerne tager imod instrukser undervejs, da det er en del af et intensivt træningsforløb for professionelle skuespillere i at lære forumteater værktøjets.)

 

Skuespillerne Rene Wormark, Amira Shalaby Jensen og Birthe Blåbjerg Jakobsen der er leder af Forumteatret Prisme, står på gulvet.

 

Flere kommentarer fra publikum:

" Medrivende, lattervækkende, indsigtsgivende, en fantastisk dejlig optakt til en god snak om vores eget parforhold."

"Ingen parforholdseksperter, men en masse læring gennem noget der føles som leg."

"Det var en rigtig dejlig aften. Vi var jo et lille publikum, men det tror jeg var en fordel i forhold til at vi så blev mere deltagende. Og hvor er det dog uvant at bryde ind i skuespillet….det fik mig til at tænke på at vi er opdraget til at være passive tilskuere til ting vi ser, selvom vi godt kan se, at det ikke er godt. Gad vist om det også er sådan uden for teateret og TV-stuen?

Arrangør

Teater Prisme er en scenekunstnerisk bevidsthedspraksis. Hvor virkeligheden møder publikums drømme. Og en ny cirkulær verden kommer til syne. Hjertelighed som løftestang. Humor som dåseåbner. Krop som anker.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .