MÆRKET FOR LIVET

22 apr 2018 kl. 14:00 - 16:00

Edison Teatret - C:NTACT Fonden og anneksscene til Betty Nansen Teatret, Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg

MÆRKET FOR LIVET – en forestilling med og om vrede, unge mænd!

MÆRKET FOR LIVET giver stemme til dem, samfundet ikke hører. Unge, der er fyldt med vrede; mod forældrene, samfundet, kvinder, de fremmede og sig selv. Mød de holdninger og følelser, vi ikke interesserer os for, men som kan få stor betydning for os alle i fremtiden, for vrede er motoren i samfundets polarisering. Derfor er det vigtigt, at vi lytter.

Jeg hader dem. Dem alle sammen. De har ikke givet mig andet end grunde til at hade dem. De er ikke er værd at opfatte som mennesker på lige fod med mig selv. Kun værd at hade. - Nicklas

Så jeg klippede mig karseklippet, du ved. Jeg begyndte at være stolt over at være hvid.Og jeg følte jeg hørte til noget større. - Thomas W.

Thomas R. er vokset op i et voldeligt hjem og blev nynazist. I dag er han tatovør og inviterer i MÆRKET FOR LIVET otte fortællere op for at dele deres personlige historier fra hans tatovørbriks. Du møder blandt andet Rabih, der fra en ung alder møder monstret i sig selv og bliver voldeligt bandemedlem, Nicklas, som efter afvisninger og et knust hjerte ender med at hade kvinder, og de andre, der alle har det til fælles, at de leder efter fællesskaber. Fællesskaber, hvor de møder anerkendelse, og kan aflevere den vrede, de har fået ind med modermælken.

Forestillingen varer 1 time og dertil kommer 20 minutters efterfølgende spørgerunde, hvor publikum kan tage del i samtalen og stille spørgsmål.

Lige pludselig er det ikke kun Danmark man kæmper for. Der samler sig et helt billede af at vi skal have hele verden. Den hvide race, søstrene og brødrene. Vi skal have folk til at være der hvor de hører til – Thomas R.

De ser mig som ukrudt der bare skal fjernes. De stigmatiserer mig. Som om jeg ikke er andet end et problembarn! Jeg skal nok ødelægge det her system. Jeg skal nok gøre hvad der skal til for at blive anerkendt for den jeg er. Hvis ikke i systemet, hvis ikke derhjemme, så på gaden – Ali

INSTRUKTØR: Babak Vakili
MEDVIRKENDE: Thomas R, Rabih, Nicklas, Ali, Augusta, Sophus, Thomas W
MUSIK: Troels Kampmann Kjær & Nicklas Bertelsen

PROJEKTLEDER: Naghmeh Mahmoudi Kashani

MÆRKET FOR LIVET - spiller på Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København på udvalgte datoer:

  • FORESTILLING: Tirsdag den 10. april kl. 10.00-11.30
  • FORESTILLING: Onsdag den 11. april kl. 10.00-11.30
  • FORESTILLING: Torsdag den 12. april kl. 10.00-11.30
  • FORESTILLING: Fredag den 13. april kl. 10.00-11.30
  • MÆRKET FOR LIVET - spiller på C:NTACT, Edisonsvej 10, 1858 Frederiksberg C på udvalgte datoer:
  • FORESTILLING: Søndag den 15. april kl. 14.00-15.30
  • FORESTILLING: Søndag den 22. april kl. 14.00-15.30
  • Free tickets

    Salg lukket