Magnifique Launch Party: Caleido + NAR

06 dec 2020 kl. 19:00

Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

MAGNIFIQUE LAUNCH PARTY
Med mere end 10 års erfaring fra musikbranchen og en ekspertise inden for talentudvikling og opbygning, lancerer det danske musikselskab Wonderwhy nu deres nye PR-selskab, Magnifique-PR. Dette sker i form af en launchfest d. 6 december på LiteratusHaus hvor Caleido og NAR, to af de artister som Magnifique arbejder med til dagligt, vil optræde.

CALEIDO
Caleido er lyden af den ungdommelige følsomhed, der møder nattens intensitet.
Med et lydunivers, der befinder sig midt imellem pop, jazz og soul, skaber Caleido et nyt bud på, hvordan ærlige tekster og popmelodier kan blandes med neosoulens jazzede detaljer.

NAR
NAR er en eksperimenterende indierock duo bestående af de to kammerater, Karl og Frederik, der har lavet musik sammen siden 2018. De viste allerede med deres to første, storladne singler ‘The End Of Us’ og ‘Closer’, at de var et band, der havde arbejdet med både udtryk og lyd på højt niveau. Når NAR spiller live, er de 7 musikere på scenen og der venter en kæmpe energiudladning af poppet indierock for alle fremmødte til aftenen launch party.

--------------------------------------
• Venue: LiteraturHaus
• Billetter: 75 kr.
• Aldersgrænse: 18 år
• Se vores fulde program på www.rust.dk
--------------------------------------

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke