spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

"Mal Dig Glad" med kunstner Per Hillo og læge og forfatter Jesper Bay-Hansen

Afholdt event

"Mal Dig Glad" med kunstner Per Hillo og læge og forfatter Jesper Bay-Hansen

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 okt 2015 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Gå efteråret i møde med Mindful Maling!

Kom til en spændende aften i maleglædens, taknemmelighedens og tilfredshedens tegn i Per Hillos galleri i Hellerup, hvor billedkunstner Per Hillo og læge, sexolog, parterapeut og forfatter Jesper Bay-Hansen er værter og fejrer udgivelsen af deres to nye malekort-bøger 'Taknemmelighedskortet' og 'Har-Gjort-Listen', som udkommer på forlaget Ella den 12.oktober.

Inkluderet i billetprisen er en valgfri malekort-bog, som du kan tage med hjem.

Aftenens program:

kl.19.00 Nyd et koldt glas cava med velkomst af Per Hillo.

Kl.19.15 Foredrag ved Jesper Bay-Hansen om livsglæde, taknemmelighed og tilfredshed - med afsæt i Per' og Jespers to malekort-bøger med postkort til farvelægning: 'Taknemmelighedskortet' og 'Har-Gjort-Listen'.

Kl. 20 Få en unik chance for at farvelægge et stregtegnet postkort af Per Hillo og dvæl ved dine taknemmeligheds- og tilfredshedsfølelser.

Hvorfor male i malekort-bøger?

Baggrund for Mindful Maling:

Idéen med de to malebøger er skabt af Jesper Bay-Hansen, der med sin erfaringer som læge, klinisk sexolog, foredragsholder og forfatter til flere populære brugsbøger, ved utrolig meget om, hvordan man skaber mere velvære og livsglæde i sin hverdag.

Jesper Bay-Hansen holder også enormt meget af kunst og at løfte sin taknemmeligheds- og tilfredshedsfølelse ved hjælp af "lykkeaktiviteter", som du finder eksemplificeret i de to nye malekortbøger.

Inspirationen til malebøgerne har Jesper Bay-Hansen fra psykiatrien, der på verdensplan og i årevis har brugt kunstterapi, herunder maling, til at reducere stress og angst, mindske depression og i det hele taget finde større indre ro og velvære. I følge Jesper Bay-Hansen kan man kalde disse "lykkeaktiviteter" for:

"Mindful farvelægning og mindful maling."

Men Per Hillo' og Jesper Bay-Hansens malekort-bøger kan også noget helt nyt. Det er ikke bare kort/postkort-formatet, der gør de to nye kortbøger opsigtsvækkende. Med kortbogen 'Taknemmelighedskortet' får du mulighed for at løfte din taknemmelighedsfølelse og dermed opleve et glædesløft. Og med kortbogen 'Har-gjort-listen' kan du løfte din tilfredshed med alt dét, du har gjort og dermed blive gladere. Det er en modgift til en 'to-do-liste', der kan opleves belastende og stressende og dermed fjerne os fra tilfredsheden, glæden og ikke mindst fornøjelsen af at være i nuet.

Per Hillo beskriver selv sin oplevelse med malekort-bøgerne således:

" At hygge med taknemmelighedskortene har gjort, at jeg har fundet ud af, hvor meget jeg i virkeligheden har at være taknemmelig for. Det giver mig en skøn lykkefølelse, så dejligt at mærke".

Det bedste fra to verdener:

Postkortene er stregtegninger med udsnit af malerier, lavet af kunstner Per Hillo, der med sine farverige og livsglade malerier har opnået international berømmelse.

Per Hillo har selv oplevet at være i en livskrise med angstanfald og depression, og det var i denne periode af hans liv, at han oplevede, hvordan malekunsten også fungerer som en coping strategi og som en kreativ måde at komme ovenpå igen og se lyst på livet.

Da Jesper Bay-Hansen mødte Per Hillo ved et arrangement, var der øjeblikkelig god kemi og sammen fandt de på at skabe disse to malekort-bøger og på denne måde bruge det bedste fra deres faglige verdener. Her mødes mindfulness, fysisk samt psykologisk velvære med malekunsten og kærligheden for farver.

Malekort-bøgerne kan bruges selvterapeutisk, og fungerer også fint som en personlig værtindegave eller som en gave til en nær ven.

Damemagasinet WOMAN anbefaler i denne uge de to malebøger i denne artikel:

Mindful Maling


Om Jesper Bay-Hansen:

Jesper Bay-Hansen, født 1970, er speciallæge i almen medicin, specialist i klinisk sexologi, parterapeut og en efterspurgt foredragsholder. Han er forfatter til flere bøger om bl.a. livsglæde, lykke, lyst og livskunst, herunder bestselleren "Recepten på Lykke" fra 2011. Til daglig har Jesper Bay-Hansen en privat samtaleklinik, 'Klinik for Sexologisk Rådgivning og Samtaleterapi'. Derudover underviser han på forskellige sundhedsuddannelser og holder kurser og foredrag i ind-og udland for både virksomheder og offentlige institutioner. Jesper er desuden tilknyttet DR's ekspertpanel 'Lev Nu', hvor han besvarer spørgsmål om sex-og samliv.

Fotograf: Anette Damgaard


Livskunst i praksis. Brugsbog til et gladere liv af Jesper Bay-Hansen. Udgivet Forlaget Ella, 2014.


Om Per Hillo:

Som billedkunstner går Per Hillo sine helt egne veje, ofte helt uden om de anerkendte kanaler i dansk kunstliv. Men det tør siges, at han har klaret sig flot : Store udsmykningsopgaver bl.a. til Pandoras hovedsæde i Danmark. Bronze skulptur til Hendes Majestæt Dronning Margrethe af Danmark. Udstiller spændende steder i verden. Både i Europa men også i USA og Asien.

I hans verdensbillede er kunst ikke bare kunst, men går langt dybere: Det handler om kommunikation og handler om den måde vi er sammen på. ”Jeg vil gerne diskutere livskvalitet – og så kan vi altid diskutere kunst bagefter,” har han engang sagt. Som kunstner hører han til de ekspressive. Han udtrykker, hvad han føler. Selv kalder han selvbevidst sin stil for New Romantic – hvad mere end antyder, at det er det følelsesfulde, han går efter. Kunst skal røre sin modtager. Kunst skal involvere sin betragter.

Per Hillo har to gallerier i København, i Waterfront Shopping Center i Hellerup og i Spinderiet i Valby.


Lokation

Waterfront Shoppingcenter, Tuborg Havnevej 4-8, Per Hillos Galleri i centret , 2900 Hellerup

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .