Mal et graffitinavn til verdens sejeste far

Svanholmsvej 3A, 1905 Frederiksberg
04 jun 2021 kl. 14:00 - 16:00
Super arrangør

Graffitiworkshop for børn.

Vi får en ung graffitikunstner på besøg, der vil hjælpe børnene med at skrive et navn med seje graffiti-bogstaver (med Molotov tusser), og børnene lægger selv farver og skygger med god vejledning. 

Børnene får et mini-lærred med hjem med det flotte graffiti navn, som de kan give som en unik gave i anledningen af fars dag.

Anbefalet alder: 6-12 år.

Pris: 100 kr. 

Træd ind i en verden skabt på børnenes præmisser. I et hus, der er indrettet, så fantasien får frit løb, og hvor leg, læring og kreativ udfoldelse går hånd i hånd med hyggelige stunder, fordybelse, og nærvær. På Børnemuseet tager vi børnenes verden alvorligt og skaber gode familieoplevelser, der fremmer børns selvstændighed og kreativitet. Børnemuseet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre, men det er især de 3-12-årige, som nyder at komme hos os – uanset om det er for at opleve hverdagsaktiviteterne i vores kreative hus, deltage i workshops og kurser eller holde børnefødselsdag. Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen i ikke-digitale omgivelser.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke