eventet sluttede

Maluba Orchestra // Copenhagen Jazz Festival 2019

DKK 110,00 - DKK 130,00

Sted

Dato

07 jul 2019 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

De 3 komponister Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai har fundet sammen om en fælles passion for at skrive musik til et 13-personers ensemble, og har samlet et stærkt hold af erfarne musikere, kendt fra mange andre sammenhænge. De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter, og spænder fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende.

Besætningen er bredt sammensat, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil, og skaber sammen et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, båret af både tæt ensemblespil og nogle af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer.

Fredrik Lundin (saxofoner og fløjter)

Christina von Bülow (altsaxofon og fløjte)

Pernille Bévort (tenorsaxofon, altfløjte og klarinetter)

Jesper Løvdal (barytonsaxofon, altfløjte og klarinetter)

Tomasz Dąbrowski (trompet og flygelhorn)

Maj Berit Guassora (trompet og flygelhorn)

Mia Engsager (basun)

Annette Saxe (basbasun og tuba)

Kasper Bai (guitar og direktion)

Makiko Hirabayashi (piano og keyboards)

Klavs Hovman (kontrabas og el-­‐bas)

Bjørn Heebøl (trommer)

Marilyn Mazur (percussion og direktion)

Maluba Orchestra debuterede i Copenhagen Jazzfestival 2017 i en propfyldt Koncertkirken, hvor Politikens anmelder Christian Munch Hansen gav koncerten 5 hjerter og kaldte den for “en engagerende lytteoplevelse, som ganske enkelt er noget af det bedste, jeg overhovedet har hørt under dette års jazzfestival”.

Maluba Orcestra’s debutalbum udkommer på Stunt Records I sommeren 2019.Dørene åbner kl. 18.00 // koncert kl. 19.00

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2019


  

Maluba Orchestra er støttet af Statens Kunstfond, Dansk Kapelmesterforening, Dansk Solistforbund, DJBFA og DPA.

Arrangør

Lokation

Pavillonen Pavillonen, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .