MAMMÚT - live på Nordatlantens Brygge

27 okt 2018 kl. 21:00 - 23:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Hør det anmelderroste og albumaktuelle islandsk band fylde Nordatlantens Brygge med lige så unik som udtryksfuld indie-rock.


Islandske bands bliver ofte sammenlignet med den urkraft, der ligger i Islands barske og vulkanske natur. Det gælder også Mammút, som spiller stemningsbåret, cirkulær indie-rock med en stærk kvindelig vokal i front ved Katrína Mogensen.

Bandet har spillet sammen siden teenageårene, hvor de vandt konkurrencen 'Battle of the bands' i Reykjavik og senere modtog priser ved Icelandic Music Awards. De får positiv omtale i Rolling Stone Magazine og er i stald hos det velrenommerede engelske pladeselskab Bella Union.

Mammut er med andre i topklassen af islandsk indie-rock og gæster Nordatlantens Brygge med sange fra deres bagkatalog og deres nye udgivelse 'Kinder Versions', som er bandets fjerde album. Og vi ser frem til en koncert uden lige.

Dørene og cafeen åbner kl. 20 og koncerten begynder kl. 21.


Nordatlantens Venner og studerende
Der er en billetrabat på 25% til studerende og medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt studiekort/medlemskort ved indgangen


MAMMÚT

Salg lukket

MAMMÚT - Nordatlantens Venner og studerende

Salg lukket