Event aflyst

Mandage På Møllen

DKK 125,00

Sted

Dato

16 mar 2020 kl. 17:30 - 19:30

Beskrivelse

Restaurant Lola inviterer til Mandage På Møllen(scroll down for english)

Konceptet er simpelt: En dagens ret(vegetarisk) og en kort talk om et emne, der ligger Lola nært - samt hyggeligt samvær. Har man lyst til en øl, et glas vin eller en sodavand kan dette tilkøbes på aftenen.

Emnet for aftenens talk vil først blive afsløret på selve aftenen.

Billetter til eventet koster kr. 125,- og skal købes i linket her over og fremvises ved ankomst - der er et begrænset antal pladser.


Mondays at the mill is a simple concept: a vegetarian dish of the day and a short talk about a subject that is important to us here at Lola.

Tickets are 125,- dkr and covers food + talk. Beverages can be bought separately. Limited seats!

The subject of the talk will be revealed on the night.

Buy your tickets following link above.

Arrangør

Lokation

Restaurant Lola Restaurant Lola, Christianshavns Voldgade 50, 1424 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .