MandagsTalk og fællesspisning: Svend Brinkmann - Hvad er et menneske?

09 sep 2019 kl. 17:00 - 21:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Mandag d. 9. september byder Absalon indenfor til en MandagsTalk, hvor professor og forfatter Svend Brinkmann vil snakke med os om, hvad det egentlig vil sige at være et menneske. 

Som noget ganske særligt laver vi denne aften en kombination af fællesspisning og talk, men det er også muligt kun at købe billet til talken, hvis man ikke vil spise med.

Anledningen er udgivelsen af Svend Brinkmanns nye og første roman, “Hvad er et menneske?”. En skønlitterær ramme, hvor Brinkmanns faglitterære tekster om europæisk filosofihistorie, videnskab og kunst indgår som en del af hovedpersonens dannelsesrejse i Europa og hans forståelse af, hvem mennesket er på godt og ondt.

Svend Brinkmann beskriver selv sin bog som et forsøg på samle brikkerne fra sine tidligere bøger, ‘Stå fast’, ‘Ståsteder’, ‘Gå glip’ og ‘Det sørgende dyr’, til en bog, der undersøger menneskets væsentlige træk.

Svend vil på aftenen være i samtale med Absalons egen Søren Reith-Hauberg.

Vi glæder os til en spændende aften!
/Absalon

***
Om Svend Brinkmann:
Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning går på tværs af psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han har skrevet talrige populære og videnskabelige bøger. Han er desuden fast klummeskribent i Politiken og en efterspurgt foredragsholder og radiovært. Svend Brinkmanns udgivelser tæller blandt andet bestsellerne ‘Stå Fast’, ‘Ståsteder’ og ‘Gå Glip’.

Du kan læse mere om Svend Brinkmanns nye bog her: https://www.gyldendal.dk/artik...

Om Søren Reith-Hauberg:
Søren er uddannet i Filosofi & Videnskabsteori og Performance Design. Han er desuden medskaber af Absalons filosofiske samtalesalon Væren & Vin og har kurateret flere MandagsTalks i huset, bl.a. med Olga Ravn, Iben Maria Zeuthen, Knud Romer og Fries Before Guys.

***
Praktisk info:
Skal du spise med, så ankom senest 17:45. Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer folk ved bordene fra kl. 17. Vi spiser kl. 18.

Aftenens menu vil være vegetarisk.

Fællesspisning + MandagsTalk UDSOLGT
MandagsTalk uden mad UDSOLGT