MandagsTalk: Venskab i 30'erne

28 okt 2019 kl. 20:00 - 22:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Mange mennesker oplever, at det at blive 30 skiller vandene ad. Venner uden børn fra venner med børn. Evighedssinglerne fra ægtefællerne. Uadskillelige venner med en mytologi af sælsomme og skelsættende oplevelser, der smedede dem sammen op gennem ungdommen, sidder nu med kalendre, der ikke kan koordineres, og forventninger der ikke kan forenes. 

Til denne udgave af MandagsTalk byder vi indenfor til en samtalesalon om venskab. Vores vært, antropolog Sarah Warny Berg, giver et bud på, hvorfor 30'erne for mange bliver en brydningstid for venskaber og inviterer til dialog omkring forventninger og dilemmaer i venskabsrelationer. Tag din ven under armen eller kom alene. Målet er ikke, at vi finder ud af, hvad en god ven er, men at vi får nye perspektiver på, hvad det er for udfordringer, gode venner må navigere i, når kærester, børn og karrierer pludselig får en helt anden betydning, end man engang troede, de ville få.

Vi glæder os!
/Absalon og Sarah

***
Om Sarah Warny Berg:Sarah er antropolog og fotograf og skaber debat og samhørighed omkring fælles eksistentielle temaer i tilværelsen gennem Samtalesaloner, kronikker og udstillinger.
_________________________________
Praktisk info
HVOR: 3. sal, indgang oppe fra baren (bemærk: IKKE Tårnværelset)
PRIS: 50 kroner

Kom i god tid. Arrangementet starter klokken 20:00.

Billet UDSOLGT