"MANDEN MED ARRET" -skyggesiden af en misbruger”.

08 maj 2018 kl. 18:30 - 21:30

Ahlmanns Alle 6, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup


Sådan!

Bedre psykiatri Gentofte kan endnu engang byde velkommen til Peter Bang ”manden med arret” til endnu et brag af et foredrag.

Det er med den allerstørste glæde, at vi igen, med økonomisk hjælp fra Trygfonden, er lykkedes med at få tidligere stofmisbruger Peter Bang til Gentofte, med hans dragende og autentiske foredrag.

Peter leverede sidst, sit allerførste foredrag i den københavnske muld med et personligt og meget rørende foredrag som havde et klart budskab, i en udsolgt hal i Gentofte.

Med sit nærværende og autentiske foredrag i hånden, rækker Peter Bang igen ud, for at hjælpe flere.

Peter har taget turen fra omsorgssvigt, vold og overgreb til velstående pusher og hidsig slagsbror. Afsonet i landets hårdeste fængsler, levet det ensomme liv på gaden som hjemløs narkoman og har flygtet fra livet - hele sit liv.

I dag er manden bag arret, den 44-årige Peter Bang, engageret i at hjælpe andre på rette kurs med sit foredrag ”skyggesiden af en misbruger”. Her får man historierne, hørt de erfaringer Peter har gjort sig, og med mulighed for at kunne stille spørgsmål til manden, de gav tilnavnet pitbull.

Kom og hør Peters personlige historie om det at komme på ret kurs igen efter et turbulent liv, og hvad det var, der gjorde, at Peters livshistorie ikke endte i en rus af stoffer.

Så nåede du ikke at få billetter sidst Peter Bang var i Gentofte, er her endnu en chance.

Prisen på 35,- er inkl. gebyr, samt kaffe og kage under foredraget.

skyggesiden af en misbruger

Salg lukket