eventet sluttede

Månedans i København (Storydancing) - Livets Træ!

DKK 0,00

Sted

Dato

13 sep 2021 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Månedans i København

Storydancing workshop over Livets Træ


"Ask Yggdrasil er Livets Træ i den nordiske mytologi. For at træet kan forblive evigt grønt og sundt
skal der være harmoni og balance mellem ørnen (det maskuline) i toppen af træet og
slangen (det feminine) ved roden af træet.
Ellers lurer Ragnarok, hvor alting er kaos...".

Én mandag (månedag) i måneden åbner jeg dørene op for myte-magi og dans! 
Det foregår i hjertet af København. 

 

Drømmer du om i højere grad at leve ud fra en ’meditativ indsigt’?

Ønsker du at føle dig fri og med en lethed, der er svær at beskrive men skal opleves?

Vil du danse dig emotionelt fri?

På ”Månedans” workshopsene arbejder vi med effektfulde redskaber for at genskabe forbindelsen til kroppen og det hjertet hvisker til os. Få en unik danseoplevelse!

På denne workshop får du:

En klar fornemmelse af hvad der giver dig dyb glæde og vitalitet

Afbalanceret de feminine og de maskuline sider af dig selv

Mærket efter, hvad der vil bevæge dig henimod større glæde og harmoni i din hverdag

Workshoppen er til dig, som elsker at høre på en fortælling, danse og føle dig fri og visualisere.
Vi kommer til at danse Livets Træ i den nordiske mytologi. Livets Træ repræsenterer balancen i livet, forbundetheden mellem os mennesker, dyr og natur, og udvidet bevidsthed.

Pris: Donation! Fx. 100 DKK. 

Sted: Vi danser i det atmosfærerige og smukke lokale i Sussanne Wexøes Life Lounge, Kompagnistræde 14C, 1208 Kbh. K.  

Medbring
varmt og let tøj til at danse i, drikkedunk og evt. lidt snack og en notesbog og pen. 

Hvad siger deltagerne om workshoppen?

”Helt fantastisk skøn og kærlig og ægte underviser. Jeg elsker at jeg kunne mærke din passion for det du formidler. Du signalerer natur, råhed, styrke og kraft”.
Hanna Brosbøl, Yoga og Mindfulness lærer

”Nærværende, autentisk, let og legende, humoristisk – et smukt hjerterum. En dag jeg bærer med mig i bevidstheden og ikke mindst i hjertet”.
Dorte 

”Danser r… ven ud af bukserne på Hannas workshop. Helt ny opdagelse, at danse sig til emotionel frihed. Med fængslende historiefortælling og skøn musik føres vi gennem hele følelsesregistret for at skabe bedre balance mellem vores feminine og maskuline sider. Looove it”.
Pia Kokholm, ledelseskonsulent

”Workshoppen kan ikke beskrives – den skal opleves! Hvis du har den mindste lyst til at danse kan jeg varmt anbefale en danseworkshop hos Hanna. Jeg oplevede mere kærlighed til mig selv, mod og glæden ved at danse og udtrykke mig selv. Der var stor rummelighed og tryghed på workshoppen. Hanna er en fantastisk levende og engageret underviser, og et dejligt forbillede som gav os alle mod til at være i dansen”.
Anette Nøddelund, koordinator

”Tak for en ny begyndelse! På workshoppen fik jeg en følelse af at frihed er opnåelig. Gennem dansen forløses kroppen – man kan af-danse dårlige oplevelser og får lyst til at leve nye følelser. Hanna er så dejlig, elskelig, energisk og dygtig! Min tillid til at være i en gruppe er vokset enormt”.

Maj Britt Lyndgaard, souschef i IT-branchen

Facilitator:

Hanna Snorradóttir hjælper hjertemennesker, der har en vis livserfaring og selvindsigt, med at føle friheden til at være sig selv; kraftfulde, sårbare, vitale, kærlige og sande, så de kan udfolde deres drømme i verden.

Arrangør

Lokation

Sussanne Wexøe Life Lounge Kompagnistræde 14C, 1208 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .